KENNEL DANITA

Om mig.

Jeg hedder Susanne og har et hyggeopdræt af racen mops og Griffon.

Jeg har godkendt Kennelmærkecertifikat hos DDH (Den Danske Hundeforening) og er godkendt af dyrlæge samt af Fødevarestyrelsen. DDH, dyrlæge og fødevarestyrelsen foretager  jævnlige uanmeldte kontrolbesøg for at se, om jeg lever op til de foreskrevne krav. Som dyrlæge bruger jeg Vodskov dyrehospital.
Mit ønske er, at lave et seriøst opdræt af sunde og racetypiske mops. Mit opdræt bygger på nogle faste værdier, som jeg mener har stor betydning for både mine hunde og kommende hvalpekøbere.

Mange vil nok spørge, hvorfor jeg lige har valgt at stambogsføre i Den Danske Hundeforening og ikke i DKK eller en anden klub? Hvilken hundeforening man vælger at stambogsføre i, er helt op til opdrætteren selv og der kan være mange forskellige grunde til, hvorfor man lige netop vælger en bestemt forening, for hundene er i bund og grund éns og er fuldstændige ligeglade med hvad de hedder på et stykke papir. Jeg har valgt Den Danske Hundeforening pga. foreningens seriøsitet med deres avlsrestriktioner og udstillinger. For at vore hunde kan godkendes til avl kræves der i DDH, at både tæver og hanner er testet for patella Luxation (for løse knæled) og der foreligger selvfølgelig skriftlig dyrlægeattest på dette - du kan se resultatet for patellatesten under hver hund. Endvidere kræves der, at mopsen har vundet minimum 1. præmie med certifikat på en udstilling efter den er fyldt 1 år. Samtidig er det vigtigt for mig, at det at udstille skal være både seriøst, sjovt og hyggeligt på tværs af alle racer og ikke kun dreje sig om "kamp til stregen". Jeg har fået mange gode venner på udstillingerne og vi er RIGTIG GODE til at hjælpe hinanden og glædes over hinandens resultater. Her ser vi ikke på, om man er erfaren eller nybegynder i udstillingsræset - ALLE hjælper hinanden og taler/hygger sammen. Se......... DET ER EN RIGTIG KLUB, at være medlem af.

Jeg er i 2014 blevet uddannet som ringsekretær til udstillinger.


Mine hunde er en del af familien - de færdes og bor sammen med mig hele døgnet. Hele haven er hegnet ind, så de frit kan løbe og lege, alt hvad de har lyst til. Jer er imod alt, vad der hedder staldopdræt, hundehandlere og lignende. Jeg mener, at det er vigtigt for både den voksne hunds og hvalpenes socialisering, at de bliver præget af hjemmets lyde og indretning, samt at de hele tiden har den daglige kontakt omkring familien. Jeg "laver" kun 1-3 kuld om året.

Jeg lægger stor vægt på, at avle racetypiske og sunde mops. Jeg går uden om alt, hvad der hedder indavl og linieavl.


Jeg bruger meget at min tid på udstillinger - nationale og internationale - for at få mine dejlige mops'er sagligt bedømt og samtidig nyde det sjove og gode fællesskab, der er omkring disse udstillinger. Det nytter jo ikke noget, at kun jeg syntes, at de er jordens mest pragtfulde vidundere.

Når du køber hvalp hos mig, er hvalpen:
Stambogsført i købers navn (stambogen udleveres, når man får sin hvalp). Hvalpene bliver stambogsført i DDH (Den Danske Hundeforening).
Dyrlægekontrolleret med sundhedsattest umiddelbart inden du får din hvalp.
Chippet
Vaccineret  (1. vaccine)
Ormekursbehandlet x 3
Anmeldt til Dansk Hunderegister i købers navn
Udførlig skriftlig købsaftale med 2 års reklamationsret på medfødte fejl/defekter.
Udførligt skriftligt materiale omkring pasning af din mops, gode råd m.m.
Hvalpefoder.
Hvalpesele og snor.
Endvidere leverer jeg din hvalp vederlagsfrit på Sjælland, Fyn og i Jylland.

Jeg leverer hvalpen til køber og man kan IKKE selv hente den, da det er vigtigt for mig at vide, at mine hvalpe kommer ud til gode og stabile hjem og ikke til såkaldte "hundehandlere". Såfremt jeg ser det mindste tegn på staldopdræt, hunderhandel eller lignende, forbeholder jeg mig ret til at tage hvalpen med hjem igen. Jeg håber, at du som køber, vil være forstående overfor dette. Du er dog altid velkommen til at besøge din hvalp, lige så tit du har lyst og tid. Kommer du langvejs fra, så har jeg overnatningsmulighed ganske gratis. Du er også velkommen til at komme uanmeldt på besøg.

Jeg "laver" kun 1-3 kuld hvalpe om året.

Mange mopsehilsner fra
susanne

Nyeste kommentarer

25.07 | 17:14

Hej Susanne

Har du nogen mopse til salg (eller i nærmeste fremtid)?, gerne en “han”.

Mvh Daniel V.

09.07 | 17:17

Ok, kender du mon til nogle der har hvalpe på vej? Mange hils fra Laila

09.07 | 16:57

Hej Susanne, jeg vil høre om i planlægger kuld med griffon belge, jeg er interesseret i en sort lille dame.
Jeg kunne godt tænke mig at besøge dig en dag?

09.07 | 16:56

Jeg har desværre ikke opdræt af Griffon mere.