KENNEL DANITA

Sidste nyt

06. marts 2011:
Jeg er i fuld gang med at få min nye hjemmeside op at stå - den gamle var alt for svær at redigere i og det var umuligt at få sat nye billeder m.m. ind.
Indtil jeg har fået flyttet min domænenavn over til denne hjemmeside (www.kennel-danita.dk), vil I stadig komme ind på den gamle hjemmeside. Jeg håber dog, at det snart vil komme i orden.

11. marts 2011:
Så er min hjemmeside næsten færdig - mangler lige nogle billeder m.m. Domænenavnet er også blevet flyttet til denne hjemmeside.

I morgen lørdag går turen så til Tinglev til den Internationale udstilling. Jeg har valgt at tage Knirke med, så vi må håbe at hun klare sig godt.

Marie er kommet i løbetid i dag og skal parres med Knud, når tiden er inde. Det bliver bare så dejligt, at få hvalpe igen - det er jo snart længe siden.😀

13. marts 2011:
Så kom vi hjem sent i går aftes fra udstilling. Det gik rigtig godt. TILLYKKE TILLYKKE til alle med de superfine resultater - godt gået.😀

30. marts 2011:
Den 9. og 10. april skal vi udstille på "Vild med dyr" messen i Fredericia. Det bliver vildt spændende, for der kommer nok rigtig, rigtig mange mennesker. Der skulle også være noget med over 300 forskellige boder. Endvidere udstiller de også med racekatte og meget mere.

04. april 2011:
Der er kommet nye avlsrestriktioner i DDH og nu skal ALLE mopper, der indgår i avlen testes for Patella Luxation (løse knæled) hos dyrlægen.
ALLE mine mopper, som indgår i avlen, er testet med resultetet 0 - 0 på begge knæ, så her er ALT SUPER PERFEKT.😀😀😀🤩🤩🤩😀😀

09. - 10. april 2011:
Så har vi været på udstilling på "Vild med dyr messen" i Fredericia. Vi klarede os alle godt med gode resultater:
Både lørdag og søndag blev Danitas Sofus (ejet af Anette og Jens) kåret til Bedst i Racen og fik certifikat begge dage. TILLYKKE. Sofus er nu National Champion.

Danitas Nete (ejet af Vinnie), som kun deltog lørdag, blev kåret som Bedst i Modsat og fik således også certifikat. TILYKKE

Danitas Amaryllis (ejet af Jane) fik begge dag 1. præmie i Unghundeklassen.
TILLYKKE

Knirke (ejet af mig selv) fik l'ørdag 1. præmie og søndag fik hun certifikat i Unghundeklassen. Da hun kom i store ring søndag, hvor kun deltog i Best In Show, var hun så træt, at hun nægtede at gå mere. Jeg tog hende derfor op på armen og vi gik ud af ringen - tvinges skal hun ihverttilfælde ikke.

Jeg siger TAK til alle for en super hyggelig week-end og tillykke med alle resultaterne - også til dem, som ikke er nævnt.

02. juli 2011:
Meget er sket og jeg har haft rigtig, rigtig travlt - derfor denne sene opdatering af hjemmesiden.

Aase var desværre ikke blevet gravid, så vi prøver igen ved næste løbetid.

Lille Berta (efter Agnes og Niels) og Anton (efter afdøde Kalle og nu gamle Bolette) er kommet hjem igen grundet alvorlig sygdom hos deres ejere.
Berta har lige været hos dyrlægen for at få checket hendes knæ (patellaluxation) og status er 0 - 0.
Vi skal til udstilling i morgen i Glumsø for at få hende bedømt/avlsgodkendt, så det bliver spændende.

11. juli 2011:
Så har Berta været på udstilling i Glumsø og det gik over al forventning. Berta fik 1. præmie og certifikat (CAC) og blev BIM (Bedst i Modsat) i åben klasse.

Forberedelserne omkring vores store Moppetræf 2011 d. 13. august er nu i fuld gang. Musikeren er bestilt, telte er gjort klar, madbestillingen er næsten oppe at stå osv osv.
Der er pt. lidt over 70 mennesker og ca. 62 dejlige mopser tilmeldt, så det skal nok blive en kanon dag. Der er stadig plads til lidt flere tilmeldinger, så har du lyst, så tilmeld dig hurtigst muligt på tlf. 28 34 13 77. Invitationen kan ses under pkt. Moppetræf 2011 her på hjemmesiden. Vi gør opmærksom på, at ALLE er velkomne, uanset hvilken klub du og din hund er medlem af (Moppetræffet er arrangeret helt privat) og uanset om din mops har stambog eller ikke. Hovedsagen er, at vi alle har en rigtig hyggelig dag/aften med vore skønne mopper og hinanden.

17. august 2011:
Så er Moppetræf 2011 overstået og der er gjort rent og ryddet op.
Det var en super hyggelig dag/aften med rigtig mange glade og dejlige mennesker og mopper. Der deltog ialt 98 mennesker og 64 mopper, så det var jo alletiders.
Dagen startede med kaffe og kage. Herefter gik vi over til vores udstilling, hvor der var rigtig flotte præmier at vinde. Til allersidst i udstilling blev "Årets mops 2011" kåret. Her var præmien en flot glaskande med tilhørende glas, hvor der var indgraveret "Årets mops 2011". Præmien var sponsoreret af Jens og Annette fra Gistrup - TUSIND TAK FOR DETTE.
Årets 1. præmier i unghunde- og åben klasse var flotte glasvaser, ligeledes med indgraveringer, som var sponsoreret af Vinnie og Jack fra Viborg - også TUSIND TAK FOR DETTE.

Efter udstillingen hyggede vi med dejlig live-musik - 60er musik - indtil vi skulle spise. Maden bestod af helstegt pattegris med kartoffelsalat, broccolisalat og salatbord. Maden var lavet af min kæreste Keld og den var bare super - hold da op, hvor blev vi alle mætte.
Herefter fortsatte vi med live-musik og hygge med hinanden og mopperne.
Alt i alt.......... en super dag/aften.

Jeg vil gerne takke Jer alle for deltagelse i Moppetræffet. Uden Jer ville det ikke kunne lade sig gøre og jeg håber, at I alle vil komme igen næste år, så jeg kan blive ved med at lave dette årlige arrangement. Så.......................STØT OP OMKRING DET OG MELD JER TIL IGEN NÆSTE ÅR.
HUSK............ ALLE er meget velkomne.

23. november 2011:
På næste lørdag skal vi på på udstilling - juleudstillingen i Nr. Åby. Vi bliver vist temmelig mange og jeg glæder mig rigtig meget.


12. december 2011:
Så har vi været til udstilling i Nr. Åby hallen. Der var rigtig mange mopper repræsenterede og heraf var der 11 "Danita-mopper", så det var rigtig sjovt. Man må sige, at de klarede sig super - flere af dem fik certifikater, så jeg er en stolt hundemor:-)))


23. december 2011:
Så har også Bimse fået et nyt dejligt hjem, men jeg er helt sikker på, at jeg vil få ham at se ofte:-)))

Jeg vil samtidig ønske alle en RIGTIG GLÆDELIG JUL med håbet om, at se rigtig mange af Jer igen i år 2012 - det være sig til Moppetræf 2012 eller på besøg til en kop kaffe:-))))

30. december 2011:
Så er julen overstået og nytåret venter lige om hjørnet.
Både Aase og Berta har det rigtig godt med deres tykke maver, selvom de er blevet noget besværet:-))) Nu bliver det rigig spændende, om de begge bestemmer sig til at føde nytårsaften eller om de lige venter til vi kommer godt ind i år 2012.

Kan I alle have et RIGTIG GODT NYTÅR uden alt for meget fyrværkeri af hensyn til alle vore dyr:-)))


01. februar 2012:
Så havde jeg UANMELDT kennel-inspektion fra DDH (Den Danske Hundeforening) d. 28.1.2012 - 3 mand troppede op lørdag middag.
Jeg har lige fået resultatet fra inspektionen pr. brev i dag og her er et ganske kort resumé:

Vi blev mødt af en flok dejlige galde og venlige mopper, som ALLE uden undtagelser var kontaktsøgende.
De var alle i god foderstand og velplejede. Der var separat rum til foder, som kunne benyttes som isolationsrum.
Der var rigelig plads (løbegårde/have), hvor hundene kunne boltre sig.
Dejligt at se en kennel med styr på tingene.
Konklusion:
En flot kennel med styr på tingene.
DDH (Den Danske Hundeforening) er stolte af, at kunne sige, at jeres kennel arbejder under DDH.

Er jeg lige lidt stolt:-))))))
Jeg er rigtig glad og stolt af at være medlem og have kennelmærke i en forening, hvor tingene bliver kontrolleret UANMELDT.

12. februar 2012:

Jeg har i week-enden været til DDH's (Den Danske Hundeforenings) generalforsamling, hvor jeg blev valgt ind som suppleant. Jeg syntes, at det ville være rigtig spændene, at komme ind i bestyrelsen og arbéjde for vores forening og være med til at fremme vores klub og vore idealer for sunde, raske og racetypiske hunde.

26. februar 2012:

Meget er sket siden sidst............ Vi har været ude at lede efter en mops, som var løbet hjemmefra efter at en vinduespudser havde glemt at lukke lågen:-((( Gudskelov fandt vi den igen, men den var væk i et helt døgn i regn, kulde og blæst. Ejeren var bare så lykkelig og lettet, da hun blev fundet. Alt endte godt - PUHA...........

Så starter udstillings sæsonen igen - hvor bliver det bare dejligt:-)) Jeg har valgt at tage Danitas Minimus med i Babyshow. Det bliver bare så skønt, at se alle hundefolkene igen - hvor har jeg savnet dem alle:-))) Vi ses i Kiplev v. Åbenrå her i marts.


10. marts 2012:
Så har vi været til udstilling i Kiplev og Danitas Minimus blev udstillet for første gang i Babyklassen. Det gik jo ud over al forventning. Da det var en dobbeltudstilling kom hun frem for 2 forskellige dommer, hvor hun hos begge dommere fik 1. præmie og certifikat, som bedste baby. Minimus skulle herefter i Bedst In Show blandt alle racer. Her VANDT HUN, og blev kåret som BEDST IN SHOW BLANDT ALLE RACER. Var jeg lige stolt:-))))))


12. juni 2012:
Så fødte Knirke 5 dejlige sorte hvalpe - 4 drenge og 1 pige. De 2 første fødte hun selv, men de sidste måtte desværre tages ved kejsersnit, da der var en som sad fast. Knirke og hvalpene har det alle godt.
Hvalpene har de 2 første døgn taget rigtig, rigtig fint på og de trives alle.
3 af drengene og pigen er reserverede, så der er således kun 1 sort dreng tilbage, som kan reserveres. Du er velkommen til at ringe for nærmere oplysninger. Hvalpene kan rejse hjemmefra d. 07. august eller efter nærmere aftale.

Agnes er desværre ikke drægtig alligevel:-(( Enten har hvalpene absorberet sig selv eller også har hun været falsk drægtig - svært at sige.

Jeg har fået en ny lille sort dreng, som bliver Niels kommende efterfølger - håber jeg da:-)) Han hedder Black Vendetta from My Little Heart, men vil i daglig tale blive kaldt Preben. Han er en skøn, meget livlig og rigtig fræk lille dreng:-)))

Så er datoen sat til, at jeg skal gennem gå den lovpligtige "opdrætteruddannelse". Den vil forløbe over 2 week-ender - d. 22. - 24. juni og d. 13. - 15. juli.
Jeg glæder mig rigtig meget, selvom der siges, at der er en masse "tørt" stof, som skal gennemgåes:-))) Alt i alt, syntes jeg, at det er skønt, at alt bare er i orden hos mig og minne hunde:-)))


12. august 2012:
Meget er sket siden jeg har fået skrevet noget sidst.
Jeg har nu taget den lovpligtige opdrætteruddannelse samt bestået 6 timers undervisning - teoretisk/praktisk - i førstehjælp til hunde.

Jeg er pt. i fuld gang med forberedelserne til MOPPETRÆF 2012, som jo afholdes på lørdag d. 18. august. Der kommer omkring 100 mennesker og 76 mops, så der er noget at se til med opsætning af telte, indkøb til helstegt pattegris, rengøring, klargøring til live-musik og meget meget mere. Jeg er dog sikker på, at dagen nok skal blive lige så vellykket, som de foregående år.

I sidste måned kom jeg ligeledes i bestyrelsen i Den Danske Hundeforening, hvilket jeg syntes er enormt spændende. Jeg vil rigtig gerne være med til, at vi i foreningen arbejde hårdt på, at få en rigtig god, seriøs klub med fokus på opdræt af sunde og racetypiske hunde, men hvor der også stadig er plads til hygge og sjov udstillerne imellem - både mellem opdrættere og hyggeudstillere:-)) Der skal nemlig være plads til os alle.

I går lørdag var jeg til fobbelt hundeudstilling i Aarup på Fyn. Her havde jeg Preben og Minimus med. Det gik over al forventning:
Preben fik 1. præmie og certifikat hos begge dommere - de var vilde med ham:-))
Minimus fik 1. præmie og certifikat hos den ene dommer og 1. præmie hos den anden - her stod hun lidt urolig i ringen!!!!


Agnes er lige gået i løbetid og skal parres med Niels. Jeg håber det lykkes denne gang, så kryds fingre:-)))

august 2012:
Så er Moppetræf 2012 overstået og I kan se billeder under menupunktet: Moppetræf 2012.

Januar 2013:
Allerførst vil jeg sige UNDSKYLD for, at jeg ikke har fået opdateret min hjemmeside. Jeg lover, at jeg nok skal blive bedre til det:-))

Jeg har haft rigtig travlt her mellem efteråret og til nu. Der har været udstillinger jeg skulle deltage i som bestyrelsesmedlem, jeg har fået sat min stue HELT i stand og mange, mange andre ting.


Endvidere kan jeg fortælle, at Preben har klaret sig SÅ FLOT på udstillingerne. Han er nu både BABY CHAMPION OG HVALPE CHAMPION:-))

Viola har også klaret sig super. Hun har fået 1. præmie og certifikat 2 gange og starter nu i Åben Klasse.


7. februar 2013:
Preben var begyndt at halte på højre bagben og vi har derfor været hos dyrlægen for at få ham røntgenfotograferet. Det viste sig desværre, at han har HD på højre bagben i en alder af 11 måneder. Jeg er bare rigtig ked af det, for han tegnede virkelig SÅ lovende og klarede sig super godt på udstillingerne:-(((
Preben vil derfor IKKE INDGÅ I MIN AVL.
Han vil blive kastreret og bo hos min mor, som hygge-/sengehund. Ingen tvivl om, at han vil nyde det i fulde drag. Jeg vil stadig kunne nyde ham og se ham næsten dagligt, da det kun er 3 km væk fra mig.

26. februar 2013:
Så har jeg været i "det store udland" for at hente min nye lille sorte dreng, som forhåbenlig bliver min nye avlshan istedet for Preben.
Min nye dreng er sort og hedder Barney od Wilmy. Begge hans forældre er HD og patellatestede, så foreløbig tegner det godt.
Barney skal på sin første udstilling i babyklasse d. 9. marts i Nr. Åby - spændende hvordan det går. Jeg er nu sikker på, at han vil klare det flot, da han er en MEGET glad og tillidsfuld lille fyr og det er jo kun "træning", når vi stiller op i babyklasse:-)))

19. marts 2013:

Jeg har været på Dobbelt International udstilling i Nr. Åby med Dagmar og Barney. De stillede begge op i Baby Klassen.
Det gik bare så godt. Barney var rigtig i sit es og charmede sig ind på begge de to nye tyske dommere. Han fik 1. præmie og certifikat hos begge dommere og er nu National Baby Champion. Dagmar gik det også rigtig, rigtig godt med, bortset fra, at hun nægtede at gå ret meget hos den første dommer. Her fik hun 1. præmie. Hos nr. 2 dommer tog hun sig sammen og gik bare så flot - her fik hun 1. præmie og certifikat. Udtalelsen sagde blandt andet: fortsæt med at udstille hende, da hun er en vinder!!
Det var 2 trætte babyer jeg kom hjem med sent om aftenen.

Så har jeg sat dato på næste MOPPETRÆF. Det bliver 3. week-ende i august - dvs. d. 17. august 2013. Invitation med oplysninger vil blive slået op ca. april her på hjemmesiden og på Facebook gruppen Kennel Danita.
Jeg håber, at rigtig mange igen vil tilmelde sig, således at jeg kan blive ved med at holde dette årlige moppetræf. Så............ sæt allerede NU dagen af til MOPPETRÆF.

17. april 2013:
Så er det tid til tilmelding til årets moppetræf 2013:

MOPPETRÆF  2013

Så er det igen tid til det årlige moppetræf her i Jylland. Jeg håber, at rigtig mange vil møde op, så jeg kan blive ved med at holde denne årlige begivenhed!!!

Alle med en mops er velkomne, uanset om det er med eller uden stambog og uanset, hvilken forening man er medlem af.

 

Moppetræffet afholdes:        Lørdag, d. 17. aug. 2013, kl                                                                              14 til kl. ??               

på adressen:                                               Susanne Madsen

                                                                     Kongstedlundvej 11,                                                                                                           Smidie, 9574 Bælum

 

Arrangement lørdag: Eftermiddagskaffe, udstilling med præmier, spisning (helstegt pattegris m. tilbehør), hygge og levende musik.

Pga. leje af borde, stole samt bestilling af musik og meget andet, må der IKKE medbringes egne drikkevarer, da jeg ellers ikke kan få det til at løbe rundt økonomisk. Der kan købes øl, vin og vand til billige priser.

Prisen for arrangementet er kr. 150,- for voksne og kr. 75,- for børn under 12 år. ALLE skal tilmeldes for at deltage og der kan kun tilmeldes til hele arrangementet.

Såfremt du ønsker at overnatte, har jeg et begrænset antal sengepladser. Har du telt, campingvogn, camp-let eller lignende, er der rigelig plads til dette. Ejer du blot en luftmadras, så tag den under armen og jeg finder en plads på stuegulvet.

Om søndagen vil der blive fælles morgenbord for dem, som ønsker at overnatte.

Tilmelding - som er ABSOLUT BINDENDE - skal ske hurtigst muligt på tlf. 28341377. Beløbet indbetales til Spar Nord, reg.nr. 9102, kontonr. 4574409794 senest 5 dage efter tilmelding - husk at påføre NAVN og antal. Der kan max. deltage 100 mennesker, så det bliver først til mølleprincippet:-)))

Jeg glæder mig til at se Jer alle.13. juni 2013:
Så har Berta og Knud fået 6 skønne hvalpe d. 10/6 - 5 piger og 1 dreng (der er 3 piger og 1 dreng ledige, som kan reserveres). Hvalpene vil være rejseklar d. 5. august 2013. Fødslen forløb helt problemfrit og hvalpene tager flot på i vægt.

Forberedelserne til MOPPETRÆF 2013 kører der ud af. Musikken, borde, grisen osv er bestilt og vi er næsten oppe på 100 tilmeldte:-))

Vi har været på et par udstillinger og Barney er nu blevet BABY CHAMPION. Han klarede det så flot i ringen og tog alle dommerne med storm - den lille charmetrold:-))

05. august 2013:
Så blev hvalpene 8 uger og er i dag blevet afleveret til deres nye dejlige familier, så nu er her lidt tomt. Dejlige lille Sofie er her dog endnu, så jeg har da stadig en at nusse om, indtil også hun får en ny familie.

Forberedelserne til Moppetræf 2013 d. 17/8 er i fuld gang - puha, der er meget som skal laves. Der skal købes ind til tilbehør til den helstegte pattegris, sættes telte op osv. osv. osv. Musikken, borde m.m. er bestilt.
Der er tilmeldt 120 mennesker og 87 mops, så her bliver godt nok fyldt op - glæder mig helt vildt😀😀 

12. august 2013:

I lørdags var vi på dobbelt udstilling i Årup og jeg havde Barney med. Han stillede op i Unghunde Klassen for 1. gang. Det gik bare så godt - han fik 1. præmie og certifikat hos begge dommerne🙂🙂


03. februar 2014:
Knirke og Barney er parret og venter hvalpe medio marts 2014. Du er velkommen til at ringe for nærmere oplysninger. Jeg forventer, at de alle bliver sorte.

08. februar 2015:.

Smukke Gertrud.

Henriette Søgaard Hansen 27.06.2020 19:29

Hej Susanne
Vi er i vores familie blevet enige om at vi skal have en mops. Din kennel lyder som et rigtig godt sted. Hvornår får du hvalpe igen?
Vh Henriette

Louise 25.04.2020 07:26

Hej Susanne,
Mon du venter nyt kuld her til sommer?
Dbh Louise

Malene 11.10.2018 16:22

Hvornår kommer der hvalpe igen?😊

Kira Haagensen 12.12.2017 21:45

Hejsa. Virkelig dejlige hundebasser og dejlig hjemmeside.
Min kæreste og jeg har drømt om at blive hundeforældre vi ønsker en sort mops, gerne en pige
Mvh

Kennel Danita 12.12.2017 21:52

Hej Kira.
Tusind tak for din søde kommentar. Jeg regner med at få sorte hvalpe til sommer.

C. Isaksen 02.10.2017 11:12

Hej
Lækker hjemmeside og dejlige hunde. Mon du har en sort han mops hvalp på vej? Håber ikke dine hunde har problemer med luftvejene ?
Mvh
C. Isaksen.

Kennel Danita 02.10.2017 11:35

Allerførst tusind tak😊😊
Nej, INGEN af mine mops har luftvejsproblemer og INGEN er operere herfor.
Jeg får ikke sorte mops før om ca 1 år.😭

lone Jensen 20.01.2017 20:46

Fint , det gør jeg

Lone Jensen 20.01.2017 18:58

Hej Susanne , vi er et par der godt kunne tænke os at købe en mops tæve, bliver der et kuld til salg i år ?

Venlig hilsen Lone Jensen

Kennel Danita 20.01.2017 20:29

Hej igen.
I er velkomne til at ringe til mig på Tlf 28341377, så jeg kan skrive jer op. Jeg vil så herefter kontakte jer, når jeg får hvalpe.

lone jensen 20.01.2017 19:40

Kan vi bestille en tæve på forhånd ?

Kennel Danita 20.01.2017 19:20

Hej Lone.
Ja, det gør der.😊
Jeg påtænker at parre Wilma, når hun kommer i løbetid her i løbet af foråret.
Mvh Susanne
Kennel Danita

Michael 22.07.2016 10:41

Er der stadig en tilbage?
Kh Michael

Palle Hansen 22.05.2016 13:56

Hej Susanne

Vi er en Familie i Viborg der ønsker en Mops i farven Fawn hvad har du nu da vi ønsker at kunne være sammen med hunden i hele sommerferien du kan

Kim Seeberg 14.05.2016 17:07

Hej Susanne.. Søger tævehvalp i fawn og kan se at det er ved at være tid.. Hvilken prisklasse ligger vi i for en tæve.. ?
Mvh Kim

| Svar

Nyeste kommentarer

25.07 | 17:14

Hej Susanne

Har du nogen mopse til salg (eller i nærmeste fremtid)?, gerne en “han”.

Mvh Daniel V.

09.07 | 17:17

Ok, kender du mon til nogle der har hvalpe på vej? Mange hils fra Laila

09.07 | 16:57

Hej Susanne, jeg vil høre om i planlægger kuld med griffon belge, jeg er interesseret i en sort lille dame.
Jeg kunne godt tænke mig at besøge dig en dag?

09.07 | 16:56

Jeg har desværre ikke opdræt af Griffon mere.